Teamet

Tävlingar

Tävlingsreferat

Tävlingsblogg

Bilder

In-car

Sponsorer

Bilfakta

Länkar

Kontakt

Startsida

 

Teamet består av:

Gustav Tillgren, Förare

Kört aktivt i 5 säsonger 2012 medräknat. Säsongen 2012 startade på det absolut bästa tänkbara sätt. Att bilen blev ett lyckat bygge stod redan klart efter första tävlingen. Att "bara" bli slagen med 30 sekunder av Johan och Henrik Edquist, och det i en ny bil, hade nog ingen i teamet väntat sig. Att sen deras seger blev bortdömd och vi blev tvåa istället för trea, var bara en bonus för oss. På tävlingen efter kom första klassegern uppe i Kristianstad, med sekundstrid in i det sista. Ytterligare 4 klassegrar skulle det bli under året och att 1/3 tävlingar resulterade i vinst gjorde inte säsongen sämmre. Att bryta TV-svängen, den som skulle kunna blivit den 5:e klassegern för året, var riktigt snopet. I ledning med 2 ss kvar...
Jag kommer att köra samma bil 2013. Om jag bara lär mig fokusera från början till slut så ska vi nog kunna låta bli att bli helt avhänga gentemot Ottosson, Bergman, Svensson, Sundquist och Edqvist.

 

 

Peter Larsson, Co-driver

Startade sin co-driverkarriär med Anders Andersson, TMK, i början av 2000-talet. Fortsatte som co-driver åt Jesper Olsson, TMK, innan han själv satte sig bakom ratten. Har sedan dess kört aktivt till slutet av 2011. Nu satsar han igen på högerstolen med topplaceringar i sikte, men ett gästframträdande bakom ratten är kanske att vänta.

 

Roland Karlsson, Mekaniker

Trogen mekaniker och supporter. Ställer alltid upp och är en klippa för teamet. Utan Rolle så är GT Rally ett halvt team.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ekphoto